WELCOME TO SIGADISCHEESE'S BLOG.
SIGADISCHEESE









After 2 Months
02 April 2013 | 11:57 AM | 0 comments
 
Assalamualaikum readers. Dah lama rasanya tak update blogg ni, dah lama sangat tak menulis. Hm, insyaALLAH ayu akan kerap update sebab ayu dah jadi penanam anggur, hee tak tahu sampai bila. Tak ape la, now nak rehatkan diri duduk rumah besarkan badan. kehkeh.

Taraaaaaaaa..




After 2 months kite orang tak jumpa ni la jawabnya. Sorang terencat sorang biol. hee 



 Tengok muka dia. Acah-acah cutee lettew. hikhik awak dah makin bulat :) 



Sama tak dengan atas? haha gedik betul. 




He asked me to do thisss kind of face. hee


Finally dapat jugak merasa beef mc pepper Mcd :') 



I'm melting with you. Enough. 



He's always make me laugh. Thanks awak datang dari port klang ke johor bahru. Drive sorang-sorang, pergi balik sendirian semata-mata nak dating dengan kitee. hekhek terharuuu :') Cukup sampai sini jela. Dush dush ! ade yang muntah hijau kang kalau baca jiwang2 cemni. BYEEEE :)





Ayu sempat tengok movie GI JOE RETALIATION ni minggu lepas. Really awesome ! I really loves this kind of action movie. Siapa yang tak tengok lagi tu pergi tengokkk. Tak rugi punn. hee :) ok bye again..


Older Post | Newer Post