WELCOME TO SIGADISCHEESE'S BLOG.
SIGADISCHEESE









A little bit about HIM ♥
22 May 2012 | 1:56 PM | 2 comments

A & Z



Zahrin. 20. Melaka. okay cukup lah tu. kata a little bit. muehehe tak nak cakap banyak ah pasal dia ni. Sekarang dialah yang bertakhta dia hatiku. PEH. *pengsan*



PEACE V(^_^)


Aww aww I'm melting when you stare at me. kih3 !


we in yellow mustard :)

*wallpaper Hp*

Lets the photo tell you a story :)


Okay. Cukup lah ni :) Sekian. Nanti sambung lagi.




I'm Back. Jyeahhh !
| 1:01 PM | 0 comments

hi people. i'm back ! Ayu nak start hidup baru dekat blog ni. Boleh kan? ecehh blog ayu kan suke hati ayu lah nak buat apa. hue hue hue. Okay, as usual ayu akan update pasal diri ayu, dia, dan everything pasal ayu. Yang berkaitan atau tidak kite tengok lah nanti ape jadinya :)

Ayu rindu dunia blog sangat-sangat. Nanti ayu blogwalking dekat semua blog ok? byee !
| Newer Post