WELCOME TO SIGADISCHEESE'S BLOG.
SIGADISCHEESE









End of Semester 5.
29 November 2012 | 1:22 PM | 1 comments

Hey fellas, lama dah ayu  tak hupdate blog kesayangan ni. Lama sangat-sangat. Tah sape je yang baca nanti kan hehe :) its okay. 
21/11/2012 ayu dah settle -kan sem 5 ayu. What it's means? Means here ayu dah tak balik kolej lagi. Woop woop oppa gagnam style. *dancing* 
Kemain bahagia sungguh hati ni. Tapi tapi ayu rindu kawan-kawan, roomate ayu yang happening gila sem ni. The best ever roomate I have. Lets check it out the picture. 


Bff itewww  niwwww. Merangkap Room-Mate kite this sem. Sedih, sayu, pilu sebab dia ni kawan ayu since sem 1 lagi. Everything we share together ! We go together-gether. Datang class ponteng class tak bangun tidur semua sama la senang cerita.  hiks. Dia dah jauh praktikal jauhhh kat KL sana. Nanti ada masa kite jumpa okay!? Gonna miss you, your laugh, your smile, your story, your voice, and all about you ! ergh :'(


Ex-room-mate :) She's pretttayyyyyyyy much !


Idot, rindu kau nanti. Rindu nak lepak-lepak kat bilik dengan kau. Kau belajar elok-elok k. Ada masa kite jumpa ! :') 


Class-Mate since Semester 1. You guyss are awesomeeeeee !


Tqah, rindu kau sangat-sangat ! Only this our memories, nanti nak kahwin dengan aidil jangan lupa jemput ! hew


This is my really fcuking awesomeee room-mate ever !


p/s : gambar diambil masa annual dinner sem5 at the zon :) lot of memories that I'll not to forget !
Older Post | Newer Post